Flott :D

Nu är kontraktet skrivet å pengarna är betalda så nu är det klarrt!
Egentligen skulle vi flytta in i mellandagarna men har nu fått en som kan köra våra grejer redan till helgen, så det blir inflytt fredag eller lördag.
Så vi hinner bo där i en vecka innan vi ska åka å fira jul i Arvika. Kommer väl inte vilja lämna lägenheten hehe Men det är bara i två nätter så det går nog fort så är man HEMMA igen... Ser fram emot att få ett eget hem i Oslo, mitt liv har verkligen ändrat sig totalt sen för några år sedan. Det trodde jag nog inte, men man har aldrig någon aning om vad livet kan ta för vändning..
Trivs fortfarande jättebra här å det kommer bara bli ännu bättre när man får en egen lägenhet att pyssla i.
Superfin lägenhet nära centrum vad mer kan man önska sig.. jo just ja, en stor takterrass med en helt otrolig utsikt över staden såklart ;) Har upptäckt vissa nackdelar med att flytta in i ett nybyggt hus med dyra golv å dyr inredning.. Parkettgolvet har sina fördelar å nackdelar, det är jättefint å lyfter lägenheten men det kanske inte är så praktiskt att bo med. Inga högklackade skor får vistas på golvet, å då har dom även lagt parkett i hallen.. vilket betyder att man inte kan gå in med högklackade skor där eller blöta skor... Rätt dumt bara för att allt ska vara så jäkla snyggt... man vill ju gärna ha skorna med sig in i lägenheten.. Men vi ska lösa det med mattor så man inte riskerar att förstöra golvet. Men det hade ju räckt med parkett i resten av lägenheten så man inte behöver vara så himla försiktig med golvet..
Läste att det även är parkett i förråden... så finns det speciella regler där åxå för vad man får ha i förrådet eller?? Haha
Fint ska det va! Tydligen..


Lägger in två härliga vinterbilder som jag tog i veckan:




















































Kommentarer

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0