Det tog bara 27 år..

Nu börjar jag längta till vår å sommar på riktigt!
Solen börjar komma fram ofta nu å jag hoppas att snön smälter bort snart.. jag är inte lite trött på snö å kyla å att behöva snubbla runt som en 80-åring på ostadiga ben när jag är ute å går.
Längtar till sommarkläderna, kjolar, leggings å långa tröjor.. Mina stövlar.. Tänk att det tog mig 27 år att förstå att jag är tjej, det är ju helt otroligt ;P
Jag gillar verkligen att klä mig i kjolar, toppar å linnen i olika modeller å färger. Eller varför inte en snygg klänning.. Förut kunde jag inte ha klänning på mig utan att känna mig som en transvestit.
Jeans å t-shirt var det enda jag kände mig bekväm i.
Men efter 27 långa år har jag nu insett hur mycket roligare det är med tjej/kvinnokläder.
Unbelivable..
Välkommen till livet säger jag till mig själv.. hmm.... Men som man säger, bättre sent än aldrig :)




Nicke Borg var rätt jäkla grym i Melodifestivalen igår ^^

Då var det söndag igen då.. Helgerna går ju lite väl fort tycker jag.
Melodifestival igår, kanske den bästa.. Nicke var ju helt otroligt bra! Nu är jag helt fast för den där låten.. problemet är bara att jag nu har två favoriter med i finalen.. det brukar INTE hända kan jag säga, mina brukar knappt komma till andra chansen.
Nicke Borg & Swingfly.. jag vet inte vems låt jag gillar bäst, det går inte riktigt.. Dom är så olika så det går ju inte att jämföra.
Men kanske hoppas lite mera på Nicke bara för att han är med i Bakyard Babies :) Lite coolt ändå..
Det är väl det enda som kan göra att nån av dom sticker ut tror jag.. Får se hur det går i finalen. Det är ingen från andra chansen jag bryr mig om så mycket, nu har jag mina två som jag ska heja på i finalen! :)

Superbra dag har jag haft idag

Första dagen idag på den nya avdelningen som jag blev förvisad till...
Trodde att det skulle bli jobbigt, det brukar alltid vara lite förvirrande att komma på ett nytt ställe å få börja om å leta vart alla saker är, bekanta sig med ny personal och framför allt försöka få kontakt med nya barn. Men det gick hur bra som helst, fick direkt bra kontakt med barnen och det varit full fart hela dagen.
Jag har varit ute å lekt farlig dum haj.. haha Sprang runt som en galning och jagat barn så idag fick man nog lite träning iallafall :)
Skönt å veta att man ska vara kvar där hela veckan.
Senare när nästan alla hade blivit hämtad så satte jag å ritade med två av tjejerna som var kvar. Då säger den ena till mig: "Va bra att du fick vara här med oss"..... Sånt värmer :) Då vet man att man har gjort nånting rätt å är på rätt spår för hur man ska vara en bra barnehageassistent.
Ser fram emot morgondagen!

I´m back on track

Trots det lilla missödet mitt i veckan var jag tillbaka på jobbet idag, å det kändes bra. Lite rädd att dom skulle byta bort mig mot en annan vikarie om jag skulle vara sjuk hela tiden. Risken finns ju.. men det funkade bra å det var en kul dag idag.
Har läst en HEL bok idag på norska.. hehe Jag har ingen aning om ungarna fattar så mycket av vad jag säger men jag fortsätter att försöka, nån gång måste det ju bli bättre iallafall :)
Om inte annat så tror jag att jag roade personalen hehe

Ska ha en lugn å skön helg nu, å extra lugn blir det eftersom jag är ensam hemma den här helgen. Bara jag å katterna.
Känns tryggt att veta att man har jobb hela nästa vecka, annars kan det vara otroligt stressande att inte veta om man kommer att få jobb veckan som kommer. Men nu kan jag bara luta mig tillbaka å njuta av den här helgen, ladda krafterna så man orkar busa en massa med barnen när helgen är slut :)

Dagen som iallafall började bra..

Seg på att uppdatera bloggen igen då.. har väl helt enkelt inte haft så mycket att skriva om eller glömt bort det lite när jag har haft en massa grejer att tänka på.
Den här dagen var väl inte direkt den bästa i mitt liv.. den började bra å jag såg fram emot att åka till jobbet, enda tills jag nästan var framme... då helvetet startade.
"Hm.. vad var det där för konstig känsla i magen...?" Följt efter en kropp som helt plötsligt kände för att helt ge upp i stort sett alla krafter den hade, benen började känna sig som spagetti å synen minskades till tunnelseende som sen gick över till att bli helt suddig..
Försöker hålla mig på benen i bussen med en massa andra människor runt omkring mig, som jag antar måste ha undrat vad jag höll på mig..
Sen kom illamåendet å det var rätt nära att jag hade kunnat ge några människor en otrevlig morgondusch.. innan jag letade mig ut genom bussdörrarna å ut vid första bästa busshållplats..
Sen satte jag mig förrvirrad å mådde skit å bara undrade Va fasen hände???
Det var den dagen det, å sen fick jag sitta å andas ett tag i det kyliga vädret å tog mig en buss hem igen. Å sen sov jag i flera timmar..
Åksjuk? Magsjuka eller vad det nu var.. så hoppas jag att jag slipper vara med om det igen mitt ibland en mängd med andra människor.. fy fasen.. Fast jag kan ju vara väldigt glad över att jag hann komma ut ur bussen.
Men det var det äckligaste jag varit med om på länge.

RSS 2.0