Inflyttad å snart klar.

Då var vi inflyttade. Höll på lite väl sent med att packa upp lådor igår så idag var det inte direkt full fart, så det finns fortfarande jobb att göra imorgon. Men nu är det inte mycket kvar iallafall. Det mesta är på plats så det är lite småplock här å där bara.
Känns iallafall otroligt bra, kommer trivas både i lägenheten och i området. Testade pizza på ett ställe idag, å den kostade inte minst 200kr som på alla andra ställen utan till å med under hundra kr på visa sorter :) Nice, så slipper man vänta till man åker till Sverige för att äta pizza.

Att det skulle vara parkett i förrådet var fel, det måste ha blivit fel när dom skrivit in vilka meterial det var i alla olika utrymmen. Så riktigt så tokiga var dom inte :)

Flytten har iallafall satt sina spår, jag är trött i huvudet å trött i hela kroppen.. å världens träningsvärk i axlarna.. hittade muskler som jag inte visste att jag hade :)

Så nu ska veklingen gå å lägga sig å sova å vila kroppen tills imorgon. Då ska det bäras tv-bänk på en hel del kilon... skönt att det snart är klart så man bara kan slappna av å bo :)

Pöss å kram på er!

Kommentarer

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0